ONTWAAK ACE : THE SOLUTION (Dutch)


We volgen een de-programmeringssysteem,want waarlijk,ervaring is de enige waarheid. Dit boek,De oplossing,leert een eenvoudige oefening die je helpt je potentieel in jezelf te laten groeien in plaats van op zoek te zijn naar begeleiding van buitenaf

Jij hebt de kracht in je en je hebt alle mogelijkheden om alle twijfels te overstijgen, bevrijd zijn van alle stress en om het leven te leven dat jij wenst.

Je hoeft enkel contact te maken met jouw “Ware Zelf”. Dr. Segu Krishna Ramesh toont aan hoe alle cultureel bepaalde overtuigingen over hoe we zouden moeten zijn gedeprogrammeerd kunnen worden. Zo helpt hij je jezelf te ontplooien om te ontdekken wie je werkelijk bent en wie je diep vanbinnen wil zijn.

In ‘Ontwaak de ACE - Awareness, Consciousness & Energy’ vertelt Dr. Ramesh zijn eigen ervaringen hiermee en zijn persoonlijke waarheid. Het manifesteren, het onderhouden ervan en de vervulling van het leven dat je ten diepste wenst is mogelijk door naar binnen te keren en de buitenwereld te laten voor wat die is. Dit boek bevat simpele oefeningen die stap voor stap aangeleerd worden. Ze kunnen in 9 minuten uitgevoerd worden. Je leert hoe je je geest, lichaam en energie kan verbinden door je Awareness (Gewaarzijn), Consciousness (Bewustzijn) en Energy (Energie) te versterken. Bij het oefenen groeit je vertrouwen dat de kennis om je ware levensdoel en potentieel te realiseren in jezelf aanwezig is.

DR. SEGU KRISHNA RAMESH is een orthopedisch chirurg en heeft dit beroep 36 jaar uitgeoefend. Hij woont met zijn vrouw in Dubai. Toen zijn vrouw, die ook arts is, werd geconfronteerd met de diagnose van reumatoïde artritis wou hij haar niet behandelen met reguliere medicijnen. Hij wist welke bijwerkingen daaraan verbonden waren en hij wist ook dat deze enkel het symptoom zouden bestrijden en niet de oorzaak van de ziekte zouden genezen.

Zijn research en praktijkervaring tijdens de volgende jaren brachten hem de geheimen van gezondheid en vitaliteit. Hij verspreidt nu de kennis en technologie van Awareness/Consciousness/Energy (ACE) en Manifestation/Enrichment/Fulfillment (MEF) over de hele wereld. In zijn workshops leer je de technieken om je gezondheid te bevorderen en jong te blijven.


Nederlandse Vertaling:

JAN SWERTS EN GOEDELE VERCNOCKE


Learn the simplicity on how to self instruct and bring about a balance in all aspects of your life with the Awakening the ACE Series of books.